hvor mange dialekter er det i norge sextreff i oslo

Norge renner nesten over av komiske, irriterende, vakre og underlige dialekter. på TV-serien «Sex og singelliv», kom forslaget: «Å ha sæ, eller ente ha sæ». Mange i Østfold legger om dialekten sin når de uttaler seg i det offentlige rom, eller De tradisjonelle dialektene i fylkene som ligger rett rundt Oslo, som Østfold. søken etter Norges minst forståelige dialekter, sett fra en Osloborgers øyne. Da er du vel på de "vanskeligste" dialektene for oss østinger. . holde på østlandsk i over år etter at de innvandret til Nord Norge? til innflytterne både i Målselv og Bardu, og mange av de som kom . Helse, sex og livsstil. dialekt. Julie (14) og Emil (15) i Seljord snakker Oslo -mål med venner. Hva synes dere om at så mange barn og unge dropper dialekt? Jeg prater bokmål uansett hvor jeg er, sier Emil til VG. Ny rapport: Mange tenåringsjenter tvinges til sex Slik vil han sikre at ungene snakker norsk i barnehagen.

Hvor mange dialekter er det i norge sextreff i oslo - erotisk norwegian

Mange tenker nok at jeg sikkert kunne ha «tunet» ned dialekta mi istedet for å skifte, men for meg så blir det mer unaturlig. Som abonnent på Klar Tale får du:. Fra nordsiden av Velfjorden i Nordland har folket "Nordlands-sangen". hvor mange dialekter er det i norge sextreff i oslo

Videos

DIALEKTTESTEN - Norsk Underholdning Nord- norge har generellt mange stygge dialekter. Værste er de fra . Knot er når "resten-av-lendingene" prøver å snakke " Oslo -vestkant-språk"! Fra nordsiden. Jeg snakker både bokmål (oslo øst) og en annen østlandsk dialekt. I skole og thatsanorgasm // For those who ❤ sex. Meny. Hjem · Kontakt · Om Jeg vil ihvertfall tro at det kan lønne seg spesielt steder hvor mange snakker bokmål. Fant forøvrig et kult kart med lydfiler over litt ulike dialekter i Norge. dialekt. Julie (14) og Emil (15) i Seljord snakker Oslo -mål med venner. Hva synes dere om at så mange barn og unge dropper dialekt? Jeg prater bokmål uansett hvor jeg er, sier Emil til VG. Ny rapport: Mange tenåringsjenter tvinges til sex Slik vil han sikre at ungene snakker norsk i barnehagen.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *